Mechanical issues - Yamaha R6 Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-27-2019, 07:45 PM Thread Starter
Oil Rag
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
I’m tearing down my 2007 r6s replacing the wiring harness fairings fuel tank etc. working on making it a new bike note before I started it would die at idle till I adjusted the idle screw to 3k rpms while idling,, it stopped dieing at idle, but still had a problem with coming to a stop with the clutch in it would die and crank right back. Anyways I came across these 2 hoses that appear to have a clamp from where it was connected to something before but can’t for the life of me figure out what they go to. Note I never unhooked anything from it so I’m hoping that’s the problem but if someone could tell me what they’re suppose to go to would be great thanks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3A322509-90C0-43F2-8256-3D4B8D883394_1566953143698.jpg
Views:	11
Size:	15.3 KB
ID:	2007  

Last edited by S0m3t1m3sMVP; 08-27-2019 at 07:51 PM.
S0m3t1m3sMVP is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R6 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome